KNE:s festival har börjat

Igår började KNE:s (Greklands Kommunistiska Ungdom) tredagarsfestival med olika aktiviteter.

Musik i 4 stycken stora olika musikscener, utställningar, teater, politiska diskussioner, idrott och mycket mer finns det att se på festivalen.

Det finns många områden som gäster kan besöka, i en stor, 120 hektar park i västra Aten äger festivalen rum. Utöver de stora olika scenerna finns det olika områden också med egna scener såsom studenternas område, kulturområde, barnområdet, internationella området, elevernas området med egen scen, arbetarnas och arbetslösas området samt idrottsområdet.

Festivalen är den största politiska och kulturella evenemang i Grekland och har pågått i 41 år. Hundratusentals besökare kommer till kommunisternas festival som avslutas den tredje dagen med två tal från ungkommunisterna och KKE.

Vårt tips är att man någon gång måste besöka denna festival som äger rum den tredje vecka i september varje år (i år flyttade man festivalen på grund av nyval) för att man som kommunist ska få inspiration, träffa kamrater från Grekland och uppleva hur en kommunistisk organisation kan locka så mycket folk till ett arrangemang.

Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbund

KNE festival 2015 2 KNE festival 2015 3 KNE festival 2015 4 KNE festival 2015 5 KNE festival 2015 6 KNE festival 2015 7 KNE festival 2015 8 KNE festival 2015 9 KNE festival 2015 10 KNE festival 2015 11 KNE festival 2015 12 KNE festival 2015 13 KNE festival 2015 14 KNE festival 2015 15 KNE karta festival

Dela detta:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.