Muhammad Ali

En stor idrottsman är död, sportsligt, politiskt och ett stort föredöme för mänskligheten. Vila i frid, Muhammad Ali.

(Bilden ovan)
Fidel Castro: Kan du slå ner mig också?
Muhammad Ali: Nej, dig kunde inte ens USA slå ner, hur ska jag göra det?


“Mitt samvete låter mig inte skjuta min broder eller några färgade personer, eller några fattiga, hungriga personer i dyn för det stora mäktiga Amerika. och skjuta dem för vad? De har aldrig kallat mig nigger, de har aldrig lynchat mig, de bussade inte hundarna på mig, de stal inte min nationalitet, våldtog och mördade min mor och min far… Skjuta dem av vilken anledning? …Hur skulle jag kunna skjuta dessa fattiga människor, ta mig till häktet bara.” Muhammad Ali.

Dela detta:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.