Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbunds 39:e kongress

I helgen hade SKU sin 39:e kongress!

På kongressen antogs uppdateringar till förbundsstadgarna samt handlings- och principprogrammen, för första gången sedan 2006. Bland annat antogs tillägg till programmen gällande utarbetningen av SKU:s feministiska linje och SKU:s ställningstagande i frågan om den växande gig-ekonomin. Utöver tilläggen så valdes även en ny förbundsstyrelse.

Detta markerar ett nytt kapitel i SKU:s långa historia som den svenska revolutionära ungdomens förbund.

Förbundsstyrelsen vill hjärtligt tacka alla kamrater som engagerat sig och som flitigt deltagit i arbetet före och under kongressen. Vi ser framemot ett intensifierat och produktivt arbete denna kommande kongressperiod.

SKU:s förbundsstyrelse

För ungdomens demokratiska rättigheter!

Dela detta:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.